ERIK OLIJERHOEK SOCIAAL CULTUREEL ONDERNEMER PLATENDRAAIER THEATERMAKER

SOCIAAL CULTUREEL ONDERNEMER

Ik werk op verschillende niveaus: als projectleider, facilitator, adviseur, coach, innovator, verbinder, platendraaier, acteur en (theater)maker. Dat doe ik professioneel, met creativiteit en humor. Ik heb ruime ervaring in wonen, cultuur, welzijn en participatie en weet de weg in gemeentelijke organisaties. Andere onderwerpen die goed bij mij passen zijn (sociale) duurzaamheid, inclusie, ontmoetingen en leefbaarheid.

Sanne Dresmé en ik zijn Firma Verhalen.

FIRMA VERHALEN PLATFORM GEHANDICAPTEN LEIDEN KCP SINGELPARK

PLAATJES VULLEN GAATJES

Met Pieter van der Geest en Marieke Vos ben ik Plaatjes vullen Gaatjes. Op feestjes thuis, in de kroeg, op straat of festivals draaien we met heerlijke, eerlijke grammofoonmuziek en Schallplattenhumor een lach op je gezicht. We schuwen daarbij geen enkele stijl als het maar een groef heeft. Met Marieke draai ik sociaal vinyl voor zorginstellingen. Daarvoor richten we een stichting op.

Sinds corona fietsen we met een bakfiets door de Leidse regio en draaien verzoekplaatjes voor de deur. Buiten de regio kan ook. Bel of app even voor een afspraak.

PLAATJES VULLEN GAATJES

 

ROGGEVEEN|OLIJERHOEK

Ik ben de helft van de Roggeveen|Olijerhoek. Wij beschouwen en stichten verwarring. In verschillende producties balanceren we tussen absurdisme en realiteit. In theatervoorstellingen op locatie, in talkshows en in absurde podcastst. 

Op 5 juni 2021 spelen we onze tweede grote voorstelling in het theater. HEB JE ERGENS LAST VAN? is absurd, zot en ziek tegelijkertijd. Je kunt zelf kiezen hoe je bij de voorstelling bent. In het theater of thuis op de bank via een livestream. In beide gevallen is het een onvergetelijke ervaring waar je nog lang op kunt teren. Beloofd. 

ROGGEVEEN|OLIJERHOEK